RODINNÁ TRADÍCIA
NÁŠ KONCEPT
Prémiové suroviny
Najkvalitnejšie suroviny pochádzajúce z udržateľných zdrojov
Na výrobu našich čokolád používame kakaové bôby v prémiovej kvalite Fino de aroma odrody Trinitario a Criollo, ktoré si dovážame z Ekvádoru a Peru. Naše produkty sladíme trstinovým cukrom a cukrom z kokosových kvetov pôvodom z Indonézie.
Ručná výroba
Tradičné receptúry spojené s modernými technológiami
Dovezené kakaové bôby ručne triedime, jemne pražíme a následne melieme tradičným spôsobom v melanžéroch žulovými kameňmi. Tým docielime ich jedinečnú chuť a arómu.
Čokolády s dušou
Kvalita nad kvantitou
Na rozdiel od masovej výroby je každá z našich čokolád originál. Pred konečným spracovaním nechávame naše čokolády odležať na niekoľko týždňov aby sa v nich prejavili všetky chute a tóny obsiahnuté v kakaových bôboch.